Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pınar Aydın Sitesi
Pınar Aydın Fan Sitesi - Pınar Aydın Akademi Türkiye - Pınar Aydın Savcının Karısı - Pınar Aydın Arka Sokaklar - Pınar Aydın Kız Kaçıran - Pınar Aydın Kapalıçarşı - Pınar Aydın Albümü - Pınar Aydın Akasya Durağı - Pınar Aydın Bizim Okul
Mesaj Sayısı : 227 Points : 378 Reputation : 11 Kayıt tarihi : 18/07/09 Yaş : 30 Nerden : EsKiŞeHiR
Konu: Acemİ İnternetcİ Cuma Ağus. 07, 2009 8:24 am
Internet Abi resimler var yazılar var aradığın herşeyi buluyor muşsun Yani ben daha bulamıyorum ama söylüyorum buluyorlar Manita resimleri desem offff offff Tofaş'ın bile sayfası var Bi de bunun denizde yapılası varmış sörf mörf bişi onu da araştırıyorum www: Bunlar her gördükleri yere www yazıyorlar Bir bilgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basın Beni utandırmayın Nikneym Alemde bi yamukluk olmasın diye kendilerine takma isim alıyolar Gazoz Ömer'in gazoz'u Patinaj Ali'nin patinajı gibi Bize yakışmazzz ben "Davut"
Çet Şimdi burada bir sürü aklı evel birbiriyle tanışıp saatlerce geyik yapıyorlar yengelerle tanışıyorlar bi nevi muhallebici yani
Site Bildiğiniz site işte uzatmayın
Tıklamak Abi laf bana çok ters geliyo Ne o öyle oraya tıkla buraya tıkla Erkek adam tıklamaz BASAR Ne öyle tık tık Ravel de tıkla diyip duruyo Onda da var bişi zaten Bana da aklınca gidip kahverengi çorap almış Erkek adam dediğin beyazzz çorap giyer
Aysikü Çet'te tanıştığımız yengelerimizle özel durumlarda konuşmak için icad edilmiş İyi alet de ne o öyle papatya ayağı?
Davlod (indirmek) Bakmayın kızıyorum ama habire "şunu indirdim bunu indirdim" diyip duruyolar Henüz bi vukuatlarına şahit olmadım ama
imeyl Posta kutusu gibi bir yer Ama pek işe yaramıyo 10 gün önce bizim memlekete bi mektup attım bununla hala almamışlar
Hit Bu kesin ingilizce'dir dedim Açtım sözlüğü baktım Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar