Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pınar Aydın Sitesi
Pınar Aydın Fan Sitesi - Pınar Aydın Akademi Türkiye - Pınar Aydın Savcının Karısı - Pınar Aydın Arka Sokaklar - Pınar Aydın Kız Kaçıran - Pınar Aydın Kapalıçarşı - Pınar Aydın Albümü - Pınar Aydın Akasya Durağı - Pınar Aydın Bizim Okul
Mesaj Sayısı : 227 Points : 378 Reputation : 11 Kayıt tarihi : 18/07/09 Yaş : 30 Nerden : EsKiŞeHiR
Konu: KoMeDi yhaa mutlaka okuyun hehe:) Cuma Ağus. 07, 2009 8:30 am
hoca : olum artizz çıkar mısın dışarı? artizz : ben ne yaptım hocam ya? hoca : çık diyorum artizz: ya hocam herkes konuşuyo bi tek beni mi görüyosunuz? hoca : tamam artizz tamam çık yok yazmıyacam artizz : (akabinde artizz kafasını sağa sola yatırarak sınıftan çıkar) Hoca: sallama o kafanı kırarım bak oraya gelirsem artizz : tamam hocam alla alla
hoca- kim konusuyo lan orda? rainmen: ben konusuyorum hocam !!! hoca- ne konusuyosun olm bi saattir? rainmen: bu işletim sisteminin yanlışlığını hocam hoca- neyin neyin ? rainmen : eğitim sisteminin yani pardon hoca- iyi haydi cık dısarda konuş rainmen : tuğba gel gidiyoruz hoca- tuğba nereye geliyo rainmen!!!! rainmen :tuğbayla konusuyodum hocam hoca- tuğba otur kızım sen rainmen tek cıkıyo rainmen : tuğba kalk kız !!! sözüm bitmedi daha hoca- olm bak vericem disipline tuğba otur kızım sende rainmen: tuğba o mu ben mi düşün karar ver ben dısarda olucam hoca- tuğba nereye kızım otursana aaaa gitti manyak
hoca :exhi hemen dışarı çık dışarııııııııı exhi: (ağır ağır kalkar) canın sağolsun hocam hoca : şunun dediği lafa bakar mısın? ne sanıyosun sen kendini? exhi : ne diyeyim dersten attığın için Allah belanı versin mi diyeyim?
kalk bakayim ayagasoul soul: (ayaga kalkar) hoca : gec bakalim soyle tahtaya soul : (gecer) hoca : hede hodo cografyasinin hedesi hodosu nedir? soul : bilmiyorum valla hoca: bilmezsin biz de senden medet umariz sen mi mekik yapip uzaya gotureceksin bizi? soul : hocam pek oyle bir iddiam yok hoca : cik disariiiiiiiiiiiiii
CSJ (öğretmen olmuş) günaydın ! sınıf : sağol artizznicopolselinnpalmea sizler dışarı palmea: hocam niye daha ders bile başlamadı ?? CSJ: siz konuşcak gibi duruyosunuz nicopol: ama yoklamadevamsızlık CSJ: germeyin beni !
hoca almea sus artik atarim disari bak palmea : niye hocam lazim degil miyim? hoca : kalk bakayim cik disari palmea: (kapiyi acip tekrar palmea ogretmene doner) bak pisman olursun ama? hoca : cik dedim! palmea : (disari cikar kapiyi kapatir birkac saniye sonra kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) bak bir daha gelmem ama? hoca : defoooool!
kapı çalar içeriye cotton_prences girer hoca: oooo kimler gelmişş kimler cotton_prences: (sırıtarak ) ben geLdim hocam hoca : tamam şimdi nasıl geldiysen öyle çık dışarı cotton_prences : ama hocammkemmküüm hoca:çıkk dışarııı çıııık cotton_prences:tmm hocam yaa sınıfa dönerek'kıslar ben kantindeim oraya gelin' sınıf: tamaaaaaam hoca: defoooolsizde susunn