Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pınar Aydın Sitesi
Pınar Aydın Fan Sitesi - Pınar Aydın Akademi Türkiye - Pınar Aydın Savcının Karısı - Pınar Aydın Arka Sokaklar - Pınar Aydın Kız Kaçıran - Pınar Aydın Kapalıçarşı - Pınar Aydın Albümü - Pınar Aydın Akasya Durağı - Pınar Aydın Bizim Okul
Mesaj Sayısı : 2439 Points : 2805 Reputation : 18 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
Konu: Pinaraydin.forumdizini.com Bir Sınıf Olsaydı Salı Ekim 06, 2009 12:01 pm
Kimle otururdunuz? : Sınıfın en gevezesi kim olurdu? : Sınıfın en komiği kim olurdu? : Sınıf başkanı kim olurdu? : Sınıfın en çalışkanı kim olurdu? : Sınıfın en popüleri kim olurdu? :
doldurun bakalım..
TeTra Moderatör
Mesaj Sayısı : 2439 Points : 2805 Reputation : 18 Kayıt tarihi : 17/06/09 Yaş : 27 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Pinaraydin.forumdizini.com Bir Sınıf Olsaydı Salı Ekim 06, 2009 12:03 pm
Kimle otururdunuz? : Handan Sınıfın en gevezesi kim olurdu? : Ben xD Sınıfın en komiği kim olurdu? : Handan Sınıf başkanı kim olurdu? : Admin Sınıfın en çalışkanı kim olurdu? : Handan,Leyla,Admin,Ben Sınıfın en popüleri kim olurdu? :Handan
Çoğunda handan var sanırım
♥alpınar♥ Moderatör
Mesaj Sayısı : 3082 Points : 4078 Reputation : 9 Kayıt tarihi : 09/06/09 Yaş : 31 Nerden : !$T....
Konu: Geri: Pinaraydin.forumdizini.com Bir Sınıf Olsaydı Salı Ekim 06, 2009 12:27 pm
oo süper
Kimle otururdunuz? : Sena Sınıfın en gevezesi kim olurdu? : Kesin Been Sınıfın en komiği kim olurdu? : Bilmem Sınıf başkanı kim olurdu? : Admin olsun süper yönetir sınıfı Sınıfın en çalışkanı kim olurdu? : Leyla Sınıfın en popüleri kim olurdu? : Herkes
♥alpınar♥ Moderatör
Mesaj Sayısı : 3082 Points : 4078 Reputation : 9 Kayıt tarihi : 09/06/09 Yaş : 31 Nerden : !$T....
Konu: Geri: Pinaraydin.forumdizini.com Bir Sınıf Olsaydı Salı Ekim 06, 2009 12:29 pm
Ben seninkini yazınca okudum komik ben yanındaki ben popüler ben çalışkan ben bi sınıf başkanı bide geveze olmamışın sınıf başkanı olmamam zaten olsam okuldan atılırım
TeTra Moderatör
Konu: Geri: Pinaraydin.forumdizini.com Bir Sınıf Olsaydı Salı Ekim 06, 2009 12:57 pm
♥alpınar♥ Moderatör
Konu: Geri: Pinaraydin.forumdizini.com Bir Sınıf Olsaydı Perş. Kas. 19, 2009 10:02 am
Kimle otururdunuz? : Sınıfın en gevezesi kim olurdu? : Sınıfın en komiği kim olurdu? : Sınıf başkanı kim olurdu? : Sınıfın en çalışkanı kim olurdu? : Sınıfın en popüleri kim olurdu? :
Kimle otururdunuz? : sena Sınıfın en gevezesi kim olurdu? : ben olurdum ya Sınıfın en komiği kim olurdu? : sonay olurdu Sınıf başkanı kim olurdu? : ben olurdum (fikir değiştirdim) sınıfı haftada 1 partiye götürürdüm Sınıfın en çalışkanı kim olurdu? : leyla ve admin Sınıfın en popüleri kim olurdu? : sena sonaaii
pearl Moderatör
Mesaj Sayısı : 1393 Points : 1601 Reputation : 11 Kayıt tarihi : 12/06/09 Yaş : 30 Nerden : Baku
Konu: Geri: Pinaraydin.forumdizini.com Bir Sınıf Olsaydı Perş. Kas. 19, 2009 8:57 pm
Kimle otururdunuz? : merwe Sınıfın en gevezesi kim olurdu? : bilmem Sınıfın en komiği kim olurdu? : sena Sınıf başkanı kim olurdu? : handan haftada 1 partiye götürürse Sınıfın en çalışkanı kim olurdu? : ben, handan Sınıfın en popüleri kim olurdu? : Admin
♥alpınar♥ Moderatör
Konu: Geri: Pinaraydin.forumdizini.com Bir Sınıf Olsaydı C.tesi Kas. 21, 2009 7:43 am
Götürürüm tabi de admine söylemek yok hocaya söyler falan
A_M_Y Moderatör
Mesaj Sayısı : 1447 Points : 1520 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 28/10/09 Nerden : Baki
Konu: Geri: Pinaraydin.forumdizini.com Bir Sınıf Olsaydı Ptsi Ara. 21, 2009 10:00 am
Kimle otururdunuz? :Leyla Sınıfın en gevezesi kim olurdu? :Handan Sınıfın en komiği kim olurdu? :Sena((her şeye guluyor bende birini gulerken gorduyumde kendimde guluyorum))) Sınıf başkanı kim olurdu? :Handan Sınıfın en çalışkanı kim olurdu? :BİLMEM Sınıfın en popüleri kim olurdu? :Ben )