Pınar Aydın Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pınar Aydın Sitesi

Pınar Aydın Fan Sitesi - Pınar Aydın Akademi Türkiye - Pınar Aydın Savcının Karısı - Pınar Aydın Arka Sokaklar - Pınar Aydın Kız Kaçıran - Pınar Aydın Kapalıçarşı - Pınar Aydın Albümü - Pınar Aydın Akasya Durağı - Pınar Aydın Bizim Okul

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aşk Nickleri

5 posters
YazarMesaj
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Kadın Mesaj Sayısı : 3082

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:10 pm

seninle olacaksam eger dünyanın tüm çileleri bu uğurda çekilmeye değer

aşk yanında olanı sevmek değil,uzakta olanı yanında hissetmektiren güzel duygu yalansız sevmektir…

saklarmısın beni gözlerinin mahsenindedamlarmısın yüreğime kendimi her yanlız hissettiğimde

söz vermiştin bana yanı başımda durmaya,söz vermiştik bu dunyaya ne olursak olsaydık,kaç yıldı qeçti bak hala son bakışın miras bana,saklı duruyor ne fayda bıraksaydın solsaydık hangi bahane avutur bilmem hangi günahın bedeli bu kandırmıyor ne qunduzum ne qecem böyle intikam olmaz

ellerimi tutamayaCak kadar yaSak GözLerine ßirdaha ßakamayacak kadar ,, haramSın ßana !

Ne dil yeter seni anlatmaya Ne göz kıyar sana bakmaya Ne ellerim dayanır sana dokunmaya Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi Bir sen daha bulmaya

tek sorun şu oğlum sen benim bildiğim ERKEKLERDENSİN ama ben senin bildiğin KIZLARDAN değilim!!!

CESARETİNE GÜVENEN AŞKA GELSİN CESARETİNE GÜVENMİYEN UCURUMA GİTSİN

AŞKIN OLDUGU YERDE CESARET HEP VARDIR CESARETİNE GÜVENİYOSAN SENDE DENE AŞKI

YA BİR YOL BUL YA BİR YOL AÇ YADA YOLUMDAN ÇEKİL MELEK

Düşüncelerim ağır ah bu bedene
Buna sebep sen misin?
Artık
Aşkın katilisin

Seni unutmayı düşündüm bu gece
Bir sigaranın üstüne adını yazdim
Sigara bittiğinde unutacaktım seni
Duman duman atacaktım,seni içimden
Rüzgar savuracaktı, küllerini fakatSeni unutmayı düşünürken
Nerden bilebilirdim ki,
Seni her nefeste içime çektiğimi!

gel sebepsızsen gel

Denize Döktüm Kendimi Ucuza Gitmeyeyim Diye

İçimde ve dışımda denizler sakin,
Her şeyin kumandanı ben
Kimseye gereksinme duymayan
Ben

OyuncaqIm OLmadan
Oynamana Dewam Et

Ne kadar ağlasan , gitme kal desen de
` gidiчorum ben
`iчi mi ?
http://www.alpkorkmazfan.com
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:11 pm

ßiR kéFéné 2ßa$ sıqdr.bénimLé oLan hér daiM saqdr.tanRım yaqmr yaqdr.yéryüZündé pisLik Çok.yaLanLaRnda yanLı$ yokTa.doqrulr dökürkn dLimdn.béneden kötüSü yk içmdé sakLı kaLbé sapLı ok

Seyrederken hayatı en önden kendime sahne buLup oynadım….

BéNy séWMéK için proqRamLanma dewReLErini yaKArıM…(H)

A$kın çaLar saaTi..(H)

' Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé....BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé

A$kın Gözü Kör OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır

Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarım.d

YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMé...iÇiNdé sén yOkSuN...KaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN

iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim
çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım.

KaRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…!

ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN çiZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:-* O zmn gaMé OwéR qüséLim:

B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! éz-géÇ Kasvéti !...

Aşk nickleri , şekilli msn nickleri

Karmakarışıklaşmaktayım...!

KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy…

Gölgeler takibimde ardımda bir manzara yığını..

Huzur benden özür dilemeli gelmediği her gün için

éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN...

ne tuhaf dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda

BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!ÇB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM…

Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar....
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:12 pm

KaLBim TeK ßasınada Atar DesteK ünite İstemezz.!(!)

ZamaN DeniLen iLaç..AşıRı DozDan ÖLdüRüR mü iNsaNı ?

umutLara Kanma ..umutLar bir qün imKansızLaşır.. Hayatı toz pemBe yaşıorum sanMa Her renk bir qün siahLaşır..

sesim çıqmıor doqru ..ama baırsam qime ne Faydası var!

duvarLar renqLi oLsada qaranLıqta ne qoreßiLirsin ??

SeninLe öLe[S!e] Razz

qimse qimsenin her$ei oLamazzz [mı$]

Toz Pémßé hayaLLérin karanLık göLgésiyim...!

éqéR ßénî KâyßéDéRSén ßîR Dâhâ ßuLâmâSSın âç O qözLéRînî RâhâT ßâTmâSın

qéLén qîDén ßénî yORmaZ ßîTéN hİÇ ßîR SHéy ßana KOymaS ! !...!

// NO paniK nO héYéCaN ßén vuRcam sHén uÇucN Razz

... n0K†â KâDâЯ ménfâ↠İçîn , vîЯGüL KâDâЯ éGîLmém ...

R€Smînî ßâş ucumâ K0ЧDum.. ßâKıp ßâKıp †üKüRDüm

DüNya ßiR fiLm açıLıR peRdeN mutLu s0Nda y0k kaçaR hep seNden..NefRet edeRsin seyiRciLeRden..sahNesi geRçek tek 0yun öLümdüR..

bişey yaPmaK isTiyoRsaN avazınıN cıKtıqı kaDaR suSs.

KimSe Beni Sevmiyør Çünkü , Ben farkLıYıM. Bende kimSeyi SevmiyOrum Çünkü hepSi aYnıLar ..

ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM !!

Séni Unuttum Snma HéR köpék HawLaDığınDa akLımDasın!

Yaşamış oLmak İçin Yaşıyorum! Kim KarışabiLir ki?!

Madem her şey basit bi formül Mutluluğu söylesin kimya!

[[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]]

[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Kırgıήıм ..Kįмέ oĿцgцήц Nέyέ oĿцgцήц ßįĿмέέή Kırgıήıм..ßέĿkį Hąyątą ßέĿkį Kέndįмέ Kırgıήıм Sąέcέ..

pémßé qösLüqLérLé hayata ßaqmaqDa ßi b0qa yaRamıo.. hayat zaTé siyaH pémßéDé açmu0 x((

♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:13 pm

ѕαηα уüкℓє∂ιğιм αηℓαмℓαяı ѕєηмιşѕιη gιвι ∂üşüηмє...αℓ∂αηıяѕıη...ѕєη σ αηℓαмℓαя∂α ѕα∂є¢є вєη∂є ναяѕıη.вєη ѕєνιуσѕαм ѕєη вαнαηєѕιη...

вιя вαкışıη мαηαѕı нιçвιя göz∂є уσк вιя вαкış вαzєη zєнιя вαzєη şιƒα νєяιя.вιя вαкış вιя вαкışı αѕℓıη∂αη ємιη є∂єя.υηυтмα вιтαηєм ѕєνєηℓєя ∂αιмα gözℓєяιуℓє уємιη є∂єя....

αşк ∂υ∂αктαη çıкαη вιя кєℓιмє ∂єğιℓ göz∂єη αкαη уαşтıя.мαкѕαт ѕєνgιℓι υğяυηα öℓмєк ∂єğιℓυğяυηα öℓє¢єк вιя ѕєνgιℓι вυℓмαктıя...

нαηgι яυн ∂υу∂υ ѕєηι вєηιм кα∂αя ∂єяιη∂єηнαηgι göηüℓ∂є уαη∂ıη вöуℓє уαηgıηℓα ѕєη уα вєηιм gözℓєяιм∂ι ѕєηι вαмвαşкα göяєη уα вαşкαѕı вıяαкıρтα gєçмιş ѕєηι göямє∂єη...

вιя güη zαмαη кαуαя єℓιм∂єη тυтαмαzѕıη ѕєℓ gιвι αкαη gözуαşαℓяıηı кυяυтαмαzѕıη.öуℓєѕιηє ѕєη∂єуιмöуℓєѕιηє вєη∂єѕιηкιιѕтєѕєη∂є υηυтαмαzѕıη...

вєη;ηє вιя αуяı¢αℓıк ηє ∂є вιя güηαнıм уєтєяℓι νєуα кυѕυяѕυz σℓмαуαвιℓιяιм;αмα вєη ναяıм....

кıяıℓgαη вιя кöρяü∂єη ѕαηα ∂σğяυ уüяüуσяυм.ѕαηα υℓαşαмαzѕαмѕєѕιм ѕαηα ∂єğмєzѕє ιşтє σ zαмαη кσякαяıмѕσηѕυz вιя вσşℓυğα ѕєηѕιz ∂üşє¢єğιм∂єη

∂ємє∂ιм мι вυ нαѕяєт вιтιяιя ѕєηι .αу ∂σℓαηıяуαℓηız кαℓıяѕıη.нєя güη уєηι вαşтαη ∂αğıℓıяυƒαℓıяѕıη...

уαѕℓαηмα αякα∂αѕ ¢üяüк ∂υναяα уιкιℓιя∂α αℓтιη∂α кαℓιяѕιη вιя güη.кαяℓαя уαgαя güνєη∂ιgιη ∂αgℓαяα нαѕяєтιηι ¢єкєя∂є αgℓαяѕιη вιя güη.нєя нαтα вιя тє¢яüвє gєтιтяιя∂є ιηѕαηα ѕєη ѕєνмє вєη уαѕα∂ιм. ιѕтє тє¢яüвє ѕαηα мєянαвα νєуα єℓνє∂α

вєηιм ѕєνgιм zαмαη νє υzαкℓιкℓα ѕιηιяℓι ∂єgιℓ zαмαηι кαℓ∂ιяιη¢α αуηι αη∂αуιz υzαкℓιgι кαℓ∂ιяιη¢α αуηι уєя∂єуιz σ zαмαη нєя αη νє нєя уєя∂є ѕєηιηℓє вєяαвєяιz

ѕαвαн güηєѕι νυя∂υgυ zαмαη уαѕα∂ιgιη ѕєняє вєη gєℓмєℓιуιм αкℓιηα. ℓιмαηℓαяι вιя вιя gєzмєℓιѕιη нαуαℓєт gємιℓєя αяαмαℓιѕιη вєηι ѕαηα gєтιяєη.

кαℓ вєηιмℓє ѕσηυηα кα∂αя уαѕα вυ ∂üѕℓєяι ∂üѕℓєя вιтєяѕє уαяαтιяιz. кαℓ вєηιмℓє υƒυкℓαяιмα ѕαяιℓ güηєѕℓєяιмє ιѕιgιη вιтєяѕє ραуℓαѕιяιz.

нαηι göкуüzüη∂є ѕєηιη ι¢ιη тυттυgυм üzєяιηє тüм ∂υуgυℓαяιмι уüкℓє∂ιgιм уιℓ∂ιzι αℓ. уüяєgιм∂єη уüяєgιηє уσℓℓαя ναя.

ѕαηα ιℓк уαℓαηιмι ѕση ηєƒєѕιм∂є ѕöуℓєує¢єgιм ѕιяƒ уαℓαη σℓѕυη ∂ιує ѕєηι ѕєνмιуσяυм ∂ιує¢єgιм.

gιттιη αмα ѕαηмα кι уєяιη ∂σℓα¢αк νє ѕєη∂єη вαѕкα вιяι вєηιм σℓα¢αк. уα вαηα ѕєηιη gιвι вιя ѕєνgιℓι уα ѕαηα вєηιм кα∂αя ѕєνєη вυℓυηα¢αк.

¢αмα νυяαη нєя ∂αмℓα∂α вιя тєк ναяѕιη ηє ιѕтιуσяυм вιℓιуσя мυѕυη؟ нєяgüη уαgмυя уαgѕιη

нєя уєяє ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιує уαz∂ιм ѕєη ∂є кαη∂ιη вєη ѕєηι ѕєνмє∂ιм кιѕαηα тαρтιм.
∂ιℓєgιм ¢σк вüуüк σкуαηυѕтα вιя ѕυ ∂αмℓαѕι σℓмαк υ¢ѕυz вυ¢αкѕιz ѕαнιℓ∂є вιя кυм тαηєѕι σℓмαк єη öηємℓιѕι ѕєηιη ѕєνgιℓιη σℓмαк

кαℓвιм∂є ü¢ ¢ι¢єк уєтιѕтιя∂ιм. ѕєνмєк ѕєνιℓмєк νє вєкℓємєк. ѕєη вυηℓαя∂αη ιкιѕιηι кσραя∂ιη вαηα ѕα∂є¢є вєкℓємєк кαℓ∂ι.

ѕєνмєηιη α¢ι νєя∂ιgιηι нєя ѕєνєηιη ѕєνιℓмє∂ιgιηι вιℓє вιℓє gєηє ∂є ѕєηι ѕєνιуσяυм вєℓкι вєηι ѕєνєяѕιη ∂ιує.

ѕєνєяєк αѕℓα вιя ѕєу кαувєтмєzѕιηιz. αмα нι¢ вιя ѕєу уαρмα∂αη ∂υяυяѕαηιz нєя zαмαη кαувє∂єяѕιηιz.

güℓüмѕüη кυяυтαмαм ѕєηι ѕυℓαя∂α ¢üяüтємєм ѕєηι уιℓℓαя¢α göямєѕєм∂є уιηє υηυтαмαм ѕєηι.

göкуüzü вєηιм ι¢ιη αgℓιуσяgözℓєяιм üмιтѕιz¢є ѕєηι αяιуσя∂υ∂αкℓαяιм ѕєηιη ιѕмιηι ѕαуιкℓιуσякσℓℓαяιм ѕєηι ѕαямαк ιѕтιуσя νє кαℓвιм уαℓηιz ѕєηιη ι¢ιη αтιуσя.

υмυтℓαя∂ιя ιηѕαηα gєℓє¢єgι вєкℓєтєη gözуαѕι∂ιя ιηѕαηα ∂єя∂ιηι ∂öктüяєηαgℓαмαк ιѕтємєz∂ιм ѕαкιη уαηℓιѕ αηℓαмααѕктιя ιηѕαηι ∂єятℓι ѕöуℓєтєη.

вєηι αтєѕℓєяє αтвüтüη νü¢υ∂υм уαηѕιηуαℓηιz кαℓвιмι вιяαкσяα∂α вιя тєк ѕєη ναяѕιη.

ηє∂ιя вυ ιѕιмѕιz ∂υуgυℓαя ѕєνgιℓιм σ∂αм∂α уαgмυя кσкυѕυ ναя кανυѕмαк üѕтüηє тєк вιя ѕöz¢üк уσк αуяιℓιк üѕтüηє тüм ѕαякιℓαя...

уαρяαкℓαя ѕαяαяιρ ∂öкüℓüякєη уєяє уαѕℓι gözℓєяιηι çєνιяιρ göкℓєяєнєяgüη ιѕтємєм уιℓ∂α вιя кєяє α∂ιмι αηмαуι ѕαкιη υηυтмα.

єη güzєℓ уαяιηℓαя ѕєηιη σℓѕυηöмяüη мυтℓυℓυкℓα ∂σℓѕυη çüηкü ѕєη вυηα ℓαуιкѕιη.єgєя güη gєℓιя∂є вєηι υηυтυяѕαη ιηαηкι güℓüм ¢αηιη ѕαgσℓѕυη.

ѕєνмєктєη вαѕкα ѕυ¢υм уσк ѕєη уσкѕυη кιяιℓ∂ι кαηα∂ιм кσℓυм ∂üѕтüм кαℓктιм αgℓα∂ιм ѕєηι αяα∂ιм..................

ѕєνgιℓιуι αуℓαя¢α göяємєуєη αѕιgα ѕєνgιℓι ιçιη αкαη gözуαѕι вιℓє güzєℓ∂ιя..

тєℓℓєяι кıяıℓмış ѕαzıм σℓѕα ∂α кαℓвιм∂є ∂ιηмєуєη ѕızıм σℓѕα ∂α ∂єят çєкмєк кα∂єяιм уαzıм σℓѕα ∂α ѕєη∂єη вαşкαѕıηı αѕℓα ѕєνмєує¢єğιм.

ηє вιя ѕöz ηє вιя şαякı ηє ∂є вιя öz∂єуιş σℓαуıη özü ιкι кєℓιмєℓιк вιя ѕöуℓєуιş: ѕєηу ѕєνιуσяυм!

υηυт σηυ αятıк ∂є∂ιℓєя вєη σηυ υηυтмαк ιçιη ѕєνмє∂ιм ∂є∂ιм. ηє∂єη σηυ вυ кα∂αя ѕєνιуσяѕυη ∂ιує ѕσя∂υℓαя σηυ öℓєηє кα∂αя ѕєνмєує уємιηιм ναя ∂є∂ιм.

ѕєνмєує ηιуєтℓιуѕєη ιуι ∂üşüηмєℓιѕιη αğℓαмαуı вıяαкıρ güℓмєуι вιℓмєℓιѕιη αşк кυмαя gιвι∂ιя ∂ιккαт єт αякα∂αş σуηα∂ığıη zαя ∂єğιℓ ∂υуgυ∂υя göямєℓιѕιη...

ѕєη вαℓıкℓαяıη αşкıηı вιℓιя мιѕιη؟ вιявιяℓєяιηє ∂σкυηαмαzℓαя αмα вιявιяℓєяιηι öℓєѕιує ѕєνєяℓєя ιşтє вєη∂є ѕαηα ∂σкυηαмıуσяυм αмα ѕєηι öℓєѕιує ѕєνιуσяυм...

αѕαℓєт вσу∂α ∂єğιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı! ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єğιℓ∂ιℓ∂є σℓмαℓı! ∂σğяυℓυк ѕöz∂є ∂єğιℓ öz∂є σℓмαℓı! güzєℓℓιк уüz∂є ∂єğιℓ уüяєктє σℓмαℓı!!

нєя güηüм ѕєηѕιz gєçє¢єкѕє вυ вєηιм ѕση güηüм σℓѕυηѕєηι ηє zαмαη υηυтα¢αğıм ∂ιує ѕσямα çüηкü ηє zαмαη öℓє¢єğιмι вιℓмιуσяυм..
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:14 pm

BiR günlüğün son sayfası Aşk Nickleri Sad

Aşk Nickleri Sigpic3618_4

AĞLAYA AĞLAYA
SENDEN VAZGEÇİYORUM

Bir Ufacık Sözünle Canımı Aldın

Aşk Nickleri 5vat8hj973
geL giDme
bebeİm bni terKetme
öLürüm snsz bNi bi köŞeye İdme .

* ** Ben CümLe oluP sana DertLerimi AnLatmak İsderdim
ama Sen Heb Nokta OluP Beni SusDurdunn..!

yazLaRım kış umutLarım küL oLdu
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:15 pm

SévdiKLéRimizin isimLéRi taa başTan yazıLmıştıR kaLbimizé..
[CENTER]Vé onLaRı buLana déK savaŞıRız
Bu kaRmaşık duyquLaR çémbéRindé (!)
Séni iLk kéz qöRüyoRum ama
saNki bi'yéRLéRdénhatırLıyoRum..
Yorqun kanaTLaR açıLsa yéNi yoLcuLukLara...
UÇmak né qüzéL tutunaBiLmék buLutLaRa...
HéRşéyé hazıRım SéNinLé..!

Herzaman Arkanızdayım ( Götünüzü Kontrol Edin )Aşk Nickleri 5mi

LowéTimé |!|

HayaLLerim vardı benim de.. SeninkiLer qibi, herkesinki qibi. Suya düşenLerden bahsetmiyorum. HaLa qökyüzünde qezenLeri söyLüyorum..

TüKeNinCé MaZéRét AşK AcıDAn İbArét BélKi BéN MAsaLLarIn Mtlu SnLaRIn EtkİsinDydİmM...

GüNdzLeriMde Senİ YaşAyamazKen GeceLerimdede Seni DüşünMek Haram OLmaSıN...

qideRsen;ßeni yerLe ßir eTmeden,umudumu TükeTmeden,yüzüme kapıyı çarpmadan git...ayrıLmı$ qißi qitme özLeyeceqim kadar qitme
Ték TéSélliM GöZlérİnDi BakıP BakıP DéLiRiRdİM BaNa Ölé YakIndIn Ki Hép BénİMsn ZannéDérDiM[center]

<BLOCKQUOTE>(07-03-2009 16:41)Mystery_Crazy demiş ki » Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..

» Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...

» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

» Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Rüyalarımda gördüğüm tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!

» Yıllar Sonra Düş Kırıklıkları İle Geldin Ve Düşlerle Gidiyorsun.. Aslında Ben Sana Türkçeyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Fazla Mecbur Oldum

» Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez. Seni ölene dek seveceğim.

» kalbimi kırmak denize yazı yazmaya benzer, kırı*** kalbimi düzeltmek ise gece güneşe dokunmak kadar zordur.sen denize yazı yazdın simdi gece günesin dogmasını bekleee.

» Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.

» Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeReuroalem.com

» Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar özeldir.

» BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.

» Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

» Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..

» Bir rüzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla.

» Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?

» Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım, hiçkimseye böyle yürekten bağlanmadım, ben kimse için bir gün oturup ağlamadım. Yanlızca senin için Aşkım.
</BLOCKQUOTE>

___$$$$$$$$___$$$$$$$$___$ $$____$$___$$_ __$$$_______$$$_
___$$____$$___$$____$$___$$_$$__$$___$ $___$$_$$___$$_$$_
___$$_________$$$$$$$$___$$__$$_$$___$ $___$$__$$_$$__$$_
___$$____$$___$$____$$___$$____$$$___$ $___$$___$$____$$_
___$$$$$$$$___$$____$$___$$_____$$___$ $___$$_________$$_
______________________________________ __________________
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:21 pm

Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.

Sesini duysam da her an yьzьnь gцrmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil...

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara...

Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim.

Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor..

Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.

Günün ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille şunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim...

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun?

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?

Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var

-Durumum Зevrim iзi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı...
-Seni kaybetmemekte kararliyim. Kararlarimda israrliyim. Israrlarimda inatзiyim. Inatlarimdan da VAZGEЗMEM...
-Bir Cevabim Bile Yok . Ama Soruya Hayran Kaldim !!!
-ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєзιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ цğяєη∂ιм -вαвαм∂αη...вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη....
-вιя єякєк єη зσк ѕєνgιℓιѕιηι, єη ιуι кαяıѕıηı, єη υzυη αηηєѕιηι ѕєνєямιş

-Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Ürperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Göz Yaşım OLDU!...
-цуℓє нσяσzℓαя ναя∂ıя кι gьηєş ѕα∂єўє σηℓαя цттькℓєяι ιзιη ∂σğυуσя ѕαηıяℓαя!!!

-~~~ηαѕıℓ вιя ѕєν∂αуѕα вυ "кαяşı" кσуαмαм~~~
!!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!!

....зσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη....

нαуαттα кαяşιмα зιкαη єη zαναℓℓι ∂цηєкѕιη...!!!!

яσўк,мєтαℓ νє ƒяρ ує "şєутαη ιşι" ∂ιуєηℓєя.ўєναρ νєяιη :"şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?"

вєηўє ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...

зσктαη υzαкℓαşтıм, вıяαктıм вιя уєяℓєя∂є, υηυттυм ѕєηι αşк.. нαтıяℓαт кєη∂ιηι вαηα !!

HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM

Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla...!!!vazgeзmez unutma...!!!

Senn benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın...

eğer senden ayrılırsam benide yanında ***.ürür müsün??

Cok yardim severimdir, her tьrlь yardimi kabul ederim...

Gьzel kiz insani mutlu eder. kцtь kiz ise filozof eder.

Yollar durusuma kizlar gьlьsьme hasta

SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!!
Bir kadinin kalbi uзsuz bucaksiz bir okyanusu iзinde barindiracak kadar genistir.

Bir kadin ya sever, ya da nefret eder; ortasi yoktur.

Kadinlari anlamak kadin olmak kadar zordur...

Kadin bir зicektir erkekse etrafinda uзan pis bir bцcek

Kadinlar duygu yьklь bir gemi gibidir denizde dalgar vurdukзa etrafa nese saзarlar... Bazende dьmdьz deniz ьzerinde sessizce kaзarlar...

αн ∂ємєк цzєℓ∂ιя...ναн ∂ємєк ιğяєηзтιя...

ση'т ƒσяgєт мє ηє σℓυя вєηι тєякєтмє..

кαρıℓмα яьzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη

єѕкι∂єη кιвιяℓιу∂ιм; αятıк кυѕυяѕυzυм...
уьz мιℓуση ∂єƒα ѕцуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує!

вιℓιуσямυѕυη ѕєη уьzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη. зьηкь тιριη кαуıк.

єѕкι∂єη тσz ρємвє нαуαℓℓєяιм ναя∂ı, тσzυ gιттι ρємвєѕι кαℓ

(19-01-2009 20:05)ÖzLeM_ demiş ki

* Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum

* Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:22 pm

ßẽή ǺگگήLẽ yǺگǺyǺмǺzگǺм vǺґگıή σLмǺگıή

kim o deme bosuna benim ben öylebir geldim ki kapına bastan basa sen!!!

Seni sensiz de yasayabiliyorum..En azindan kafami dinliyorum...

Ben Sabahsiz Gecelerİn KucaĞinda Bİr ÇİlekeŞ, Sen Ümİtler Ülkesİnİn KaranliĞinda Bİr GÜneŞ.

sen ulaşıldıkça ulaşılmaz olan hasretimsin...

ιкι кιşι ѕєνєи ιкι ∂
єfα öℓüямüş,вιя кαℓρ уαℓиız вιя кαℓвι ∂üşüиüямüş

Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum...

Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!

Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sever misin?

Gözlerimde gezdirdigin gözlerine senin sevginin verdigi güvene kelimelerimi çalan dudaklarina kisacasi sana özlemim var... Merhaba hasret kokan sevgilim Satirlarim seninle baslayip seninle bitiyor. Ama ne gecem ne gündüzüm sen siz geçiyor hasretin yüregimde alevlenirken seni ariyor bu yürek ve sevgin damarlarimda akarken lanet okuyor bana zalim felek !

Elimde denizden çaldigim bir midye var. denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramizda bir fark var o denize sen bana aitsin.

Bir soluk kadar yakin, yildizlar kadar uzak derler sevgi için, uzanirsin yetisemezsin, yetisirsin dokunamazsin, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN...

Telefondaki sessiz nefesine, sicacik gülümsemene, karsimda otururken beni süzmelerine hasret kaldim. Inanki tatlim varligina, arkadasligina, dostluguna muhtacim. Seni Inanilmaz Özledim

Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin sen var ya sen özlenenlerin içinde en çok özlenensin.

Ay yildiza mutluluk fisildarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylasirken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasin diye...

Gözlerin sular kadar berrak gülüsün bir çocugunki kadar sicak bana benden ayri geçirdigin her ani anlat... Seni çok özledim.

Eger canin sikiliyorsa gece her zamankinden karanlik gözüküyorsa gökyüzüne bak ve sabahi düsün inan sabahi bekleyen tek sen olmayacaksin.

Askina Tutulup Göz Yasi Döken Sensizligin Acisini Yillarca çeken Her an Askindan Boynunu Büken O benim Gönlümdür Iste Gönlüm

Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz... Unutma sevmek daima beraber olmak degildir. Sen yokken bile seni yürekte yasatabilmektir...

Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?

Oradasin biliyorum ama ulasamiyorum... Var oldugunu biliyorum ama dokunamiyorum... Konusuyorsun biliyorum ama duyamiyorum...Uzaktaki sevdigim seni çok özlüyorum !

Gözlerinin içinde karadeniz olup kaybolmak isterdim ama yoklugunda kayboluyorum sen bunun farkinda bile degilsin seni çok özledim canim benim.

Ben her gece sen uyurken deniz olup vuruyorum sahillere, rüzgar olup esiyorum sessizce, sen uyurken yüregim geliyor üstünü örtmeye, bensizken üsümeyesin diye !

Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin.

Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..

Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.

Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.

Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.

°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°

(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)

(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

(u)–[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]–(u)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.#3715
[/size]
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:22 pm

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde,
Hissettiğin o bir damla serinliği benimle paylaşmak istersen,
Yönünü rüzgara dön ben o rüzgardayım...

Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç , bir tohumla başlar ;
En uzun yolculuklar bir adımla başlar;
Gerçek sevgiler ise küçük bir tebessümle başlar.

Seni unutmak zor anlatmaksa imkansız,
Sen unutuldukca hatırlanan,
Anlattıkca bitmeyensin meleğim..

Seni uzaktan sevmeyi, bana bakmadan görmeyi,
Seni duymadan dinlemeyi, gözyaşlarımla gülmeyi
Ve kavuşmak için sabretmeyi,
Her şeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla...

Duygular vardır anlatılamayan..sevgiler vardır kelimelere sığmayan...
Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan...yollar vardır aşılması güç olan.
Kalpler vardır acılarla parçalanan, ve insanlar vardır hiç unutulmayan.
Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olanlardan...

Bir Çiçeğin açmak için sebepler bulduğu gibi,
Yaşama dair sebepler bulmak için yaşıyorum...
Eğer bir gün gelir de yaşamak için bir sebep bulamazsam;
Ölmek için bir sebep bulmuşum demektir
Bir yudum zehir olsan, bir an bile düşünmeden seni içerdim,
Sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için.

Sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin,
nede yıldızlı akşamları!... özlemin bir nehir olmuş
YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI

Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin,
Yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin,
Ne olurdu her seven sevilse sanki, bu dünyada aşktan güzel ne var ki,
Gel kollarıma öyle sarıl ki kimsenin çözmeye gücü yetmesin.

Seni niyemi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni
Yeniden hayata döndürdüğün için çok ama çok seviyorum.

Kalbin hangi sevgi için çarpıyorsa yeni doğan günün güneşi
Seni ona kavuştursun.

Hayatın en güzel anı herşeyden vazgeçtiğiniz zaman
Sizi hayata bağlıyan biri olduğunu düşündüğünüz andır.

Sen benim gözlerimde saf bir gerçek,
Yüreğime bahar getiren bir çiçeksin.
Sen bedenimdeki yumuşak kudret,
Gönül bahçemde uçuşan bir kelebeksin..

Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi tutuyorum aklımda
İçimi seninle ısıtıyorum bir yaşamak düşünsem "sus" deyip adınla başlıyorum.

Sevgili binlerce insan arasından gönül gözüyle görüp ayrı bir kimlik verdiğimizdi Her sözü büyü olan, dokunduğu herşeyi kutsallaştıran muhteşem insandı.

Yanındayken içimi saran ateş, sen yokken hayalinle canlanır.
Gözlerimdeki parıltı senin sevginin eseri,
Ve benim varlığım yanlız senin eserin.

Seni yüreğimden atabilsem atamıyorum,
Seni gözlerimden silebilsem silemiyorum
Sensizlik acısını çekemiyorum,
Dönersen diye koştum camlara
Ama yoksun yine yok..

Her sabah uyanıp yüzünü güneşe verdiğinde,
Gücünü alamazsın sıcak sevgilerden,
Unutma sakın bir sevgi bin sevgi doğurur ve
O sevgilerden yepyeni bir dünya kurulur..

Ben Toprağım suyum sensin, ben yaprağım dalım sensin
İlkbaharım yazım sensin sensiz hayat çekilmiyor.

1 Gün 1 çılgınlık edio seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoqsa sende sewer misin?

1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.

* HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.

* Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI

* Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

^^Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım^^

""Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı""

** Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM**

* Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

* Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!

* Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn düşün senin için çarpan kalbimi.

Yorumlardan sonra devamı var..
ÇöLüN,SuYa ÖzLeMi,BeNiM SaNa OlaN AşKıMıN YaNıNdA HİÇ KALIR

Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığımölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA KARIŞAMAM

Kalbim her dakika hızla çarpardı göğsümün içinde ateş var gibi

Aşıkım ek iş olarak da öğrencilik yapıyorum

(ya Yari Dalgali Olmali Deniz)--ya Tam Durulmali , Ya Da Kudurmali,,(yari ümit Vermemeli Sevgiliye)-- Ya Adam Gibi Sevmeli , Yada çekip Gitmeli...

Eğer beni bu BİLGİSAYARDA, bu KOLTUKTA, bu şehirde b
ulamazsan,
Sevgilim bilki ben, gözlerinin daldığı yerdeyim.

Durumum çevrimiçi,Beynim meşgul,Ruhum hemen dönecek,,Aklım dışarıda, Elim telefonda, Kalbim sende

Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır peki ya o kırılan kalbi düzeltmek kırmak kadar kolay mıdır

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

Seni bir öpsem iki kıskanır, iki öpsem üç alınır, dört öpsem beşin aklı kalır. Benimle tüm sayıları denemeye varmısın?

Ben seni unutmak için sevseydim, sana olan tutkunluğumu kalbime değil,
Güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım.

Bir yudum zehir olsan, biran bile düşünmeden seni içerdim, sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için

Ben sana uzaktan bakmayı ben seni uzaktan sevmeyi ben sen bilmeden seni yaşamayı sevdim bitanem

Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet.

Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye biraz zaman istedim düşeneyim diye.ertesi gün gördüm onu bir başkası ile kulağına fısıldadım aşk ızdırapdır diye

Sen ne biçim aşıksın sevdiğine seviyorum bile diyemeyen sen ne biçim aşıksın sevdiğine değer vermeyen nasıl aşıksın be sen nasıl aşıksın

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir..

Senden o kadar nefret ediyorum ki ama o kadarda seviyorum artık unutacağım seni sen de unut beni biricik nefretim...

Bazi rüyalar digerlerinden çok uzun sürer. Bazilari da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam su an bu mesaji okuyor.

Al hadi hançeri eline vur hadi sırtıma acıma canım nasıl olsa kahpelik son modaa !!!

Mesajı okuduktan sonra elini kalbine koy güleceksin. Sana ruhumu yolluyorum birazdan öpüleceksin.

Hiç başlamaması gereken bir aşktı bu zaten. Yasaklarla başlayıp yasaklarla biten. Artık sevmek yok, dönmek yok. Seni yeniden sevmesini bildiğim gibi unutmasınıda bilirim.

Dünyanı tersine döndüreceğim, senide canından bezdireceğim, yaktığın ateşi söndüreceğim ,hesabım bitmedi daha seninle.

Yarı dalgalı olmamalı deniz,Ya tam durulmalı,ya da tam kudurmalı.Yarı ümit vermemeli sevgiliye,Ya değer vererek sevmeli,ya da çekip gitmeli.

Balıkların aşkını bilirmisin dokunamazlar ama yüreklerinde hissederler sevgiyi bende sana dokunamıyorum ama yüreğimdesin BİTANESİ..

Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni....

Ben sana "SEVMEYİ" öğretemedim,Sende bana "UNUTMAYI"öğretemedin....

yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓα
мαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα

Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!

Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler en zoru benimkisiydi önce sev sonra unut dediler sevmişim unutamıyorum

Şimdi uzaklardasın benimle değil, ben ise yalnızım seninle değil, adın kalbimde dilimde değil, seni çok seviyorum elimde değil!

Hiçbir kız bir erkeğe boyun eğmez hiç bir erkek bir damla göz yaşına değmez

Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parçaya bölsem yetmez. Ama kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez...

KÜL OLMUŞ ATEŞ YANAR MI? BUZ TUTMUŞ SU AKAR MI? BUNLAR OLMUYORSA SÖYLE BAKALIM: BU KALP SENİ SEVDİ BAŞKASINA BAKAR MI???????

ѕєνмєкι ѕєνѕιηℓєя αğℓαмα αğℓαт кι ∂
єğєяιηι вιℓѕιηℓєя...

Sözüm sana güzeL kız; Bende ki aşkı hevesmi sandın?

ѕσηѕυѕα ∂
єк ѕєνιℓє¢єкѕιη вυηυ вιℓ уєтєя!!

Moderatör
Moderatör
TeTra

Kadın Mesaj Sayısı : 2439

Aşk Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Nickleri   Aşk Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:52 pm

saol cnm..
http://www.gecegunduz.org
♥alpınar♥
Moderatör