Pınar Aydın Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pınar Aydın Sitesi

Pınar Aydın Fan Sitesi - Pınar Aydın Akademi Türkiye - Pınar Aydın Savcının Karısı - Pınar Aydın Arka Sokaklar - Pınar Aydın Kız Kaçıran - Pınar Aydın Kapalıçarşı - Pınar Aydın Albümü - Pınar Aydın Akasya Durağı - Pınar Aydın Bizim Okul

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Taraftar Nickleri

2 posters
YazarMesaj
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Kadın Mesaj Sayısı : 3082

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:14 pm

ßunlar fenerbahçeliler içinn_..!.._

Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya

Haydi şanlı Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter.

Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!

Mac Yaparken Sahada Sari Kanaryalar, Rakip Takima Krampon Toplatirlar! Siki Dur Karsi Defans! Fener Geliyor, Sut Ve Goool Aglari Deliyor!

Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk”un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce!

Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!

Cihatlar,lefterler,canlar,fikretler Hala Sevilen Birer Abidedirler! Hic Bir Kulupte Olmayan Bu Dostluk, Yillar Yili Hep Sampiyon Olduk!

Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul ”da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya ?

Canlar,yilmazlar,lefterler Geldi, Cemil, Ziya, Selcuk, Alparslan, Osman Oguz, Aykut, Ridvan, Engin Ve Niceleri! Bitmez Fener Efsaneleri!

Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz”in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!!

Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!

Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem

Ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genc Kizi Sevmek, En Buyuk Dilegimiz Seni Sampiyon Gormek!
http://www.alpkorkmazfan.com
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:15 pm

ßunlar galatasaraylılar içinn_..!.._

Bu şarkımız dillerde, Cimbombom gönüllerde, Saat 20:45 te, Ali Samiyende!

Avrupayı vura vura dize getireceğiz, Samiyenin ortasına bayrağı dikeceğiz!

Aslan cimbom kupaların yıldızı, Benim kanım akar sarı kırmızı!

Bu taraftar senle gurur duyuyor, Cimbombomu tüm avrupa tanıyor..

Türkiyenin gururu taraftarın cimbomu, Seni sevdik gönül verdik şanlı GALATASARAY!

Cimbomum yarim sarı kırmızım benim, Dün seninle yarışan bu gün herkes perişan!

bir Fenerbahçe^li olarak galatasaraylılara hediyem olsunTaraftar Nickleri Tamam
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:16 pm

Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!)

Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek…

Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli…

Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa’yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?

Cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler…

1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz

Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis.

Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..

Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin

Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray.

Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine..

Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla… Laylay Laylay Laylay..

Yerlerde Surunduk, Cok Gece Uyumadik, Stadin Onunde Betonda Yattik, *Stadlarda Ismim, Kalelerde Resmim, Vazgectim Hayattan Besiktas’im Icin, Oyle

Bir Sevda Ki Tarif Edilemez, Kalplere Yazmisiz, Inan Hic Silinmez, Dunya Hep *Donuyor, Omrumuz Bitiyor, Besiktas Sevgisi Bizde Hic Bitmiyor!

Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray…

Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi…

Fenerli Olmak Ayip Degil, Yeterki Caktirma..

Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan ..

Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray

Cim Bom Bom’um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim,

Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:17 pm

Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek…

Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli…

Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa’yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?

1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz

Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..

Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla… Laylay Laylay Laylay..

Yerlerde Surunduk, Cok Gece Uyumadik, Stadin Onunde Betonda Yattik, *Stadlarda Ismim, Kalelerde Resmim, Vazgectim Hayattan Besiktas’im Icin, Oyle

Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray…

Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi…

Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan ..

Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray

Cim Bom Bom’um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim,

Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.

AşşağıLayıcı nickLer kaLdırıLdı // Eliza [ HiLy ]

Koyu renk iÇindeki BEŞİKTAŞ nicKi . Taraftar Nickleri Biggrinti8. O yanLışşı gör kaLdırıcam =) -Delikanlı adam kanatlı takım tutmaz, tutsada delikanlı olmaz. GALATASARAYLI olmak bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır.

-Takım tutmak kolay, taraftar olmak “ZOR”‘dur; İşte biz “ZOR”‘u başarırız, diyenlerdeniz.

-1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz

-Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..-Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray.

-Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan

-Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin

-BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:18 pm

Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir
Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..!
Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce
1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun
Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!!
Catlayin Cimbomlular Bu [...]

» ne okulu bitirmek, ne bir genç kızı sevmek, sen büyük dileğim seni şampiyon görmek..

» bir fenerli 10 beşiktaşlı, 20 trabzonlu ve bütün cümbomlulara bedeldir.

» kalpleri fetheden renkler, yaşa fenerbahçe! türk’^ün kalbi seninle atar, yaşa fenerbahçe! mazinde bir tarih yatar, yaşa fenerbahçe! ne mutlu seni sevene, yaşa fenerbahçe!

» fenerbahçe forması tutkulu bir aşk gibidir. sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz.

» ne sinema, ne tiyatro, nede istanbul’da bir gece. en büyük eğlence fenerbahce.

» 1907 de dogdu askımız, sarı-lacıvert renklerı oldu sarkımız, sporun her dalında bızım sanımız, hıc bıtmedı-bıtmeyecek bızım askımız!! catlayın cımbomlular bu yıl fener sampıyoooooonnnnnnnnn! .

» fenerbahçe sen çok yaşa canım feda olsun sana. hiçbirşeye değişilmez senin sevgin bu dünyada. lalalaylaylay…

» canlar, yılmazlar, lefterler geldı, cemıl, zıya, selçuk, alparslan, osman oğuz, aykut, rıdvan, engın ve nıcelerı! bıtmez fener efsanelerı! !

» maç yaparken sahada sarı kanaryalar, rakıp takıma krampon toplatırlar! sıkı dur karşı defans! fener gelıyor, şut ve goool ağları delıyor!

» bu sene son olmalı, arkası olmamalı söyletme artık fener acı hasret şarksını.

» fener dedınız söndünüz, aslan dedınız kaçtınız, hamsıydınız yendınız, kartal oldunuz, şampıyonsunuz!!

» 1905 te dogdu askımız , sarı kırmızı akar kanımız, cımbombom feda olsun sana canımız olene kadar hep senın yanındayız

» güzeller içinden bir seni seçtim… kalbimi sana.. ben sana verdim.. bu alemde kral sensin fenerbahçe. şampiyonlun için saldır fenerbahçe

» fenerim benim fenerim benim allahını seveyim canımı vereyim uğrunda öleyim fenerim benim

» sarı lacivert rengimiz şanpiyonluk hedefimiz hiç bir şeye değişmeyiz çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü fenerbahçeliyiz

» bir gün herkes galatasaraylı olacak kötü yola düşecek aklı başlına gelecek 364 gün fenerbahçe’ye geçecek

» senin sevgin erişilmez, hiçbirşeye benzemez, hiçbir takım ölümüne desteklenmez. tek sözcük herşeye değer ; fenerbahçe

» ey şanlı fenerbahçe o sahaya çıktığında rakip takımın oyuncuları eli ayağına dolaşır. dolaştığındada başlarlar bağırmaya beni çöz diye

» galatasaraylılar vakit kaybetmeden fenerbahçeye geçin yoksa son pişmanlık fayda etmez…

» sarını yanına lacivert koydum, yıllardır ben senin esirin oldum yağmurdada çamurdada yanında oldum, fenerbahçe sen bizim herşeyimizsin eğlenelim arkadaşlar fener geliyor, kadıköyde bugece bayram oluyor, şampiyonluk bizimdir, alem geliyor, kaldırın bayrakları efsane dönüyor.

» dünyada iki türlü insan topluluğu vardır. biri fenerbahçeliler diğeri ise fenerbahçeli olduğunu bilmeyenler..

» hayatımdaki herşey yalan , tek gerçek sensin fenerbahçem …

» atam izindeyiz bizde fenerbahcelıyız

» bir gün herkes fenerbahçeli olmasın!!bırakın da o şeref bize kalsın

» Hatıralar sarmış 4-1 yanımı

» 4-1 yana haber salın 2 de 1 karşımıza çıkmasınlar… :

fener dedınız söndünüz, aslan dedınız kaçtınız, hamsıydınız yendınız, kartal oldunuz, şampıyonsunuz!!

her zman süpersin fenerim .büyüklük geçmişte gizlidir büyük takım MAVİSİNDEN bellidir

atam izindeyiz bizde fenerbahçeliyiz
SAMPİYONSUN FENERBAHÇE

Herkezin Takimina SaYGi duyuyorum kimse alinmasin
♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:19 pm

Okumaya Doyamıcaksınız Taraftar Nickleri Tamam ALINTIDIR

BIR FENERLI, 10 BESIKTASLI , 20 TRABZONLU VE BÜTÜN CIMBOMLULARA BEDELDIR.

NE SINEMA, NE TIYATRO, NE DE ISTANBUL'DA BIR GECE. EN BÜYÜK EGLENCE FENERBAHÇE.

SENIN SEVGINLE GELDIK BU DÜNYAYA KONUSMAYI ÖGRENDIK ILK SÖZÜMÜZ KANARYA.

NE OKULU BITIRMEK, NE BIR GENÇ KIZI SEVMEK, EN BÜYÜK DILEGIMIZ SENI SAMPIYON GÖRMEK

ORTEGA SÜPER LIGDEKI SIKE VE SAIBE LEKELERINI TEMIZLER, ÖZENLE ÇIKARTIR VE PARLATIR..

BEN HERKESIN IÇINDE TEKIM. TEK OLDUGUM SÜRECE ZAFER BENIM. ÇÜNKÜ BEN FENERBAHÇELIYIM.

YAGMURLARDA ÇAMURLARDA ISTANBUL 'DA DEPLASMANDA SENIN IÇIN ÇEKTIK CEFA HAKKIMIZ BU MU KANARYA...

SENSIZ HAYAT BIR ISKENCE DILIMDESIN GÜNDÜZ GECE SATIR SATIR , HECE HECE SAMPIYONSUN FE-NER-BAH-ÇE

HAYATTA FENERBAHCEDEN BASKA HICBIR SEYI OLMAYAN BEN HAYATTA FENERBAHCEDEN BASKA HERSEYI OLANA ACIRIM.

FENERBAHÇE FORMASI TUTKULU BIR ASIK GIBIDIR...SEVDIGINI BIRAKMAZ, SEVMEDIGININ DE YÜZÜNE BAKMAZ...

SARININ YANINA LACIVERT KOYDUK,YILLARDIR BIZ SENIN ESIRIN OLDUK,YAGMURLARDA ÇAMURLARDA SENINLE OLDUK,FENERBAHÇEM SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN.!

KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ SARI-LACIVERT AKAR KANIMIZ SEVIYORUZ SENI CANI GÖNÜLDEN KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ..

SARININ YANINA LACIVERT KOYDUK YILLARIN BEN SENIN ESIRIN OLDUK. YAGMURLARDA ÇAMURLARDA YANINDA OLDUKKK. FENERBAHÇE SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN. EGLENELIM ARKADASLAR FENER GELIYOR KADIKÖYDE BU GECE BAYRAM OLUYOR. SAMPIYONLUK BIZIMDIR ALEM BILIYOR.KALDIRIN BAYRAKLARI EFSANE DÖNÜYOR.

♥alpınar♥
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:19 pm

ßeşiktaşLı değİlim söyLiyim ama Saygı duyuyorum Taraftar Nickleri Tamam

besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et…

edirnenin Yollari Tastan , Varmi Buyuk Besiktas’tan.

delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz.besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun…

1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktas.

yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden.

semtimiz Erkekler Semti, Asik Eder Herkesi, Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz,ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz…

gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz Erkek Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz.

bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin.

besiktas Diyerek Sana Yuz Vurduk,siyahin Yanina Beyazi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin ..

gel Gunduzle Gece Olalim Gel Gokyuzunde Yildiz Olalim Seninle Sampiyonluklara Kosalim Haydi Bastir Kara Kartal’im.

yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin!

basin One Egilmesin Aldirma Kartal, Aldirma.en Buyuk Sen Degilmisin Aldirma Kartal, Aldirma Kartal Aldirma…

dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk’li Olanlar,bjk’li Olduklarinin Farkina Varamayanlar.

kara Kartalsin Goklerde Uzarsin 100 Yildir Yasarsin Cekemeyenler Kiskanalar Catlasin Bir Allahim Birde Sen Varsin.

siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:20 pm

♥️ EGER BIR GUN O HIC AYRILMAMACASINA SARILDIGIM OLUMLE UZAKLARA GIDERSEM, YAGMURLARA EMANETSIN.SENIN ICIN KAN AKITMAK GEREKIRSE CIMBOMUM, DUNYA' NIN ATARDAMARINI KESERIM! YOK OLMAZ SENIN KANIN OLACAK DERSEN,BEN SENI TOPRAKTA DA SEVERIM..

♥️ BUYUK ALTAY'SIN BU ALEMDE KRALSIN,86 YILDIR YASARSIN,CEKEMEYENLER,GOZ-GOZLULER CATLASIN,BIR ALLAHIM,BIRDE SEN VARSIN...

♥️ INANDIK SIZE BU SENE GORMEK ISTERIZ SAMPIYONLUKLAR ICINDE SAMPIYON OLUNCA TUM TURKIYE INLEYECEK EN BUYUK KANARYA DIYE...........

♥️ ADAM GALATASARAYLIYMIS AMA KORKMAYIN TEDAVISI DEVAM EDIYOR YAKINDA BESIKTASLI OLACAK VE KURTULACAK...

♥️ SEVGILI FENERBAHCE TARAFTARLARI. YENEMEDIGINIZ TAKIMLARIN LISTESINI 1905 GALATASARAYCELL'E GONDERIN, ONLAR SIZIN ICIN YENSIN. NE DERSINIZ HOS OLMAZMI?

♥️ BEN ICINIZDE TEKIM TEK OLDUGUM ICIN ZAFER BENIM CUNKU BEN YOZGATLIYIM...

♥️ TURKIYEDE IKI CESIT TARAFTAR VARDIR. FENERLI OLANLAR VE FENERLI OLDUKLARINI BILMEYENLER...

♥️ ♥️ FERIKOYUM BENIM BIRICIK SEVGILIM BENSENSIZ SOYLE NEYLERIM ....

♥️ IPEK SIYAH MANTOLUM BEYAZ BEYAZ YAKALI KALBIM KALBIM CARPIYOR SANA BAKTIM BAKALI NE GUZEL SEYSIN NE YAMAN SEYSIN ...

♥️ BU ALEMDE "TATANGA" GERISI PALAVRA,ALAYINA ISYAN OLUMUNE SAKARYA...

♥️ PISKOPATIN BABASIYIZ BOZOKLARIN TEK SAHIYIZ OVUNMEKTE COK HAKLIYIZ SAPINA KADAR YOZGATLIYIZ...

♥️ BABALAR ONDE GIDER CUNKU EVLATLAR YOL BILMEZ...

♥️ BESIKTASIM SEN BANA BABAMDAN KALAN MIRAS DEGIL OGLUMA OLAN BORCUMSUN...

♥️ SARI LACIVERT RENGIMIZ FENERBAHCE HERSEYIMIZ HICBIR SEYE DEGISMEYIZ CUNKU FENERBAHCE'LIYIZ.

♥️ FENERLIMISIN? ALLAH BASKA DERT VERMESIN...

♥️ BESIKTASIM BENIM BIRICIK SEVGILIM SOYLE SENDEN BA$KA KIMIM VAR BENIM!!

♥️ BIR KI UC GOL YETMEZ DORT BES ALTI OLSUN METIN ALI FEYYAZ ATSIN BESIKTASIM SAMPIYON OLSUN...

♥️ SUS SORU SORMA NASILSIN AMA TATLI KANARYA GEL SENI SEVIYIM KARTAL ASKINA MACKA PARKINDA

♥️ SIYAH BEYAZ GULLERLE DONANACAKSA NAASIM!SANA BINLERCE CAN FEDA OLSUN BUYUK BESIKTASIM!

♥️ BESIKTASLILIK OLUM KALIM MESELESI DEGILDIR!COK DAHA ONEMLIDIR...!

♥️ HER TURK FEHERBAHCELI DOGAR,SONRADA DOGDUGUNA PISMAN OLUR...

♥️ BIR GUN HERKES FENERBAHCELI OLACAK,GERI KALAN 364 GUN GALATASARAYLI...

♥️ HEY GALATASARAYLILAR VERNEL(YUMUSATICI) LORANT FENERI SAMPIYON YAPACAKMIS PEH SEN ANCAK ONLARI YUMUSATIRSIN BU SENEDE CIMBOM SAMPIYON...

♥️ OVUNMEKTE COK HAKLIYIZ CUNKU GURURLUYUZ GUCLUYUZ ***ANKARAGUCLUYUZ*** ...

♥️ ORTEGAYI ALDI ALTI GOLU TAKTI HELAL OLSUN SANA SANLI KANARYA...

♥️ ERKEK ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ. ( BJK / CAR$I )

♥️ BU SENE SAMPIYON GORELIM SIZI... OLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BIZI... KORKUTMAZ BIZLERI MUSALLAH TASI... OLUMUNE SEVIYORUZ BIZ BESIKTAS'I.

♥️ CIMBOMBOMUN KOPEGINE BESIKTASIN ENSESINE TRABZONUN HAMSISINE SAMPIYON FENER YAZACAGIZ...

♥️ SARININ YANINA LACIVERT KOYDUK YILLARDIR BIZ SENIN ESIRIN OLDUK YAGMURLARDA CAMURLARDA YANINDA OLDUK FENERBAHCEM SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN!!

♥️ SIYAHIN YANINA KIRMIZI KOYDUK ES ESIM DIYEREK SANA YUZ BULDUK CAGMUR CAMUR DEMEDEN PESINDEN KOSTUK ESKISEHIR SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN... ES ES ES KI KI KI ESKI ESKI ES...

♥️ BIZ GENC TATANGALARIZ NE CARSI NE ULTRASLAN NE DE GENC FB BIZ TATANGALARIZ BUYUKLERIMIZIN IZINDE DUNYANIN EN CILGIN TARAFTARI OLMAYA DEVAM EDECEGIZ AYAGA KALK SAKARYA SENI DEPREM NE DE KAZA YIKAR...

♥️ DUNYA KUPASININ EN IYI KALECISI BIZIM KALEYI KORURKEN SIZ RAKIPLERIN ISI ZOR! BU YIL FENERBAHCEM SAMPIYON!
Moderatör
Moderatör
♥alpınar♥

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPaz Eyl. 06, 2009 2:21 pm

Fenerbahçe kanarya taraftarları için hazırlanmış birbirinden güzel msn nicklerini burada bulabilirsiniz.» senin neyine vuruldum biliyormusun, o sahaya çıkarken , taraftarı selamlarken, herkesin sana hayranlıkla bakmasına. kısacası senin asaletine vuruldum fenerbahçem!!

» ne laylay cım cıng cong, ne hamsı, ne de ala karga. sampıyonsun bu sene sanlı kanarya!

» ne okulu bitirmek, ne bir genç kızı sevmek, sen büyük dileğim seni çampiyon görmek..

» bir fenerli 10 beşiktaşlı, 20 trabzonlu ve bütün cümbomlulara bedeldir.

» itina ile aslan terbiye edilir. başvuru : herhangi bir fenerbahçeli.....

» kalpleri fetheden renkler, yaşa fenerbahçe! türk'^ün kalbi seninle atar, yaşa fenerbahçe! mazinde bir tarih yatar, yaşa fenerbahçe! ne mutlu seni sevene, yaşa fenerbahçe!

» fenerbahçe forması tutkulu bir aşk gibidir. sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz.

» ne sinema, ne tiyatro, nede istanbul'da bir gece. en büyük eğlence fenerbahce.

» 1907 de dogdu askımız, sarı-lacıvert renklerı oldu sarkımız, sporun her dalında bızım sanımız, hıc bıtmedı-bıtmeyecek bızım askımız!! catlayın cımbomlular bu yıl fener sampıyoooooonnnnnnnnn! .

» fenerbahçe sen çok yaşa canım feda olsun sana. hiçbirşeye değişilmez senin sevgin bu dünyada. lalalaylaylay...

» canlar, yılmazlar, lefterler geldı, cemıl, zıya, selçuk, alparslan, osman oğuz, aykut, rıdvan, engın ve nıcelerı! bıtmez fener efsanelerı! !

» maç yaparken sahada sarı kanaryalar, rakıp takıma krampon toplatırlar! sıkı dur karşı defans! fener gelıyor, şut ve goool ağları delıyor!

» bu sene son olmalı, arkası olmamalı söyletme artık fener acı hasret şarksını.

» fener dedınız söndünüz, aslan dedınız kaçtınız, hamsıydınız yendınız, kartal oldunuz, şampıyonsunuz!!

» 1905 te dogdu askımız , sarı kırmızı akar kanımız, cımbombom feda olsun sana canımız olene kadar hep senın yanındayız

» güzeller içinden bir seni seçtim... kalbimi sana.. ben sana verdim.. bu alemde kral sensin fenerbahçe. şampiyonlun için saldır fenerbahçe

» siz orada kalıp daha fazla mı öpülmek istiyorsunuz ? ) saygı duyarız..

» fenerim benim fenerim benim allahını seveyim canımı vereyim uğrunda öleyim fenerim benim

» sarı lacivert rengimiz şanpiyonluk hedefimiz hiç bir şeye değişmeyiz çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü fenerbahçeliyiz

» bir gün herkes galatasaraylı olacak kötü yola düşecek aklı başlına gelecek 364 gün fenerbahçe'ye geçecek

» senin sevgin erişilmez, hiçbirşeye benzemez, hiçbir takım ölümüne desteklenmez. tek sözcük herşeye değer ; fenerbahçe

» ey şanlı fenerbahçe o sahaya çıktığında rakip takımın oyuncuları eli ayağına dolaşır. dolaştığındada başlarlar bağırmaya beni çöz diye

» galatasaraylılar vakit kaybetmeden fenerbahçeye geçin yoksa son pişmanlık fayda etmez...

» sarını yanına lacivert koydum, yıllardır ben senin esirin oldum yağmurdada çamurdada yanında oldum, fenerbahçe sen bizim herşeyimizsin eğlenelim arkadaşlar fener geliyor, kadıköyde bugece bayram oluyor, şampiyonluk bizimdir, alem geliyor, kaldırın bayrakları efsane dönüyor.

» dünyada iki türlü insan topluluğu vardır. biri fenerbahçeliler diğeri ise fenerbahçeli olduğunu bilmeyenler..

» hayatımdaki herşey yalan , tek gerçek sensin fenerbahçem ...

» atam izindeyiz bizde fenerbahcelıyız

» bir gün herkes fenerbahçeli olmasın!!bırakın da o şeref bize kalsın... Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..!
Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce
1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!! Catlayin Cimbomlular Bu Yil Fener Sampiyoooooonnnnnnnnn!
Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Iste Bu Fener'in Ayak Sesleri !!!
Cimbom Sana Kadikoy Extra Large...
Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz
Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!!
Fenerbahce Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana. Hic Birseye Degisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada. Lalalalaylaylay...

Bu Sene Son Olmali,arkasi Olmamali Soyletme Artik Fener Aci Hasret Sarkisini.
Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul 'da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya ?
Haydi Bastir Sanli Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter. Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!
Mac Yaparken Sahada Sari Kanaryalar, Rakip Takima Krampon Toplatirlar! Siki Dur Karsi Defans! Fener Geliyor, Sut Ve Goool Aglari Deliyor!
Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk'un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!
Cihatlar,lefterler,canlar,fikretler Hala Sevilen Birer Abidedirler! Hic Bir Kulupte Olmayan Bu Dostluk, Yillar Yili Hep Sampiyon Olduk!
Canlar,yilmazlar,lefterler Geldi, Cemil, Ziya, Selcuk, Alparslan, Osman Oguz, Aykut, Ridvan, Engin Ve Niceleri! Bitmez Fener Efsaneleri!
Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz'in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!!
Ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genc Kizi Sevmek, En Buyuk Dilegimiz Seni Sampiyon Gormek!

Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!

Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!

Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk''un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce!

Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul ''da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya ?

Haydi Bastir Sanli Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter.

Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz''in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!!

1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!!

1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic

Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!! Catlayin Cimbomlular Bu Yil Fener Sampiyoooooonnnnnnnnn!

Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Iste Bu Fener'in Ayak Sesleri !!!

Cimbom Sana Kadikoy Extra Large...

Fenerbahce Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana. Hic Birseye Degisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada. Lalalalaylaylay...

Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul 'da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya ?

Haydi Bastir Sanli Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek

Istegim Var Mutlu Ol Yeter. Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap

Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!

Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk'un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!

Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz'in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin
Fenerbahcem!!!

Ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genc Kizi Sevmek, En Buyuk Dilegimiz Seni Sampiyon Gormek
machidhe
Yeni Üye
Yeni Üye
machidhe

Kadın Mesaj Sayısı : 227

Taraftar Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Taraftar Nickleri   Taraftar Nickleri EmptyPtsi Eyl. 07, 2009 10:50 am

Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!)

Very Happy
http://machidhe.forumactif.com/index.htm

Taraftar Nickleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn Nickleri
» Msn Nickleri-2
» Aşk Nickleri